AnisKage med CitronFromage

lørdag den 11. februar 2012

Gyldne Chokolader Fyldt med Bailey'sMarcipan

Da jeg lavede fyldte chokolader i december, var denne variant givet på forhånd, for både min mor og jeg er ret glade for Bailey's.
For at få guldeffekten, børstede jeg formene med guld dustingfarve, før jeg hældte tempereret mørk chokolade i. Fyldet er marcipan rørt med riiigelige mængder Bailey's, så det kunne portioneres med sprøjtepose i chokoladeskallerne.
Hvis du også er glad for Bailey's, kan jeg anbefale at lave Bailey's Lagkage, som jeg bloggede om i efteråret :-)

2 kommentarer:

  1. vibeke klinge-christensen11. februar 2012 kl. 18.00

    Sikke en fin fin chokolade du har lavet og det lyder bare lækkert det fyld... Mums

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha' Vibeke
    De fik også ret hurtigt ben at gå på ;-)

    *ChokoladeStine

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog