AnisKage med CitronFromage

lørdag den 25. februar 2012

LakridsRomkugler



Når man har bagt chokolademuffins, og der er nogle stykker tilbage, som ingen spiser (jo det kan faktisk ske), smider man jo ikke god kage ud. Nej man støtter Stop Spild af Mad og kværner resterne til krummer i sin foodprocessor eller minihakker. Dernæst dumper man en klat appelsinmarmelade og en sjat rom derned. Normalt tilsættes kakao eller smeltet chokolade, men de her var tætte i smagen i forvejen. Nu kører man igen en god tur med maskinen og tjekker konsistensen.. det skal være vådt nok til at klemme sammen og trille kugler af, men ikke så klistret at det hænger i alt. Ellers justerer man med flormelis eller kakao. Nu triller man så romkugler til de små arme gør ondt..
Ca den her størrelse.



Her burde jeg så have dyppet de små sataner i hvid chokolade, før jeg rullede dem i lakridspulver.. men det gjorde jeg ikke. Jeg kan afsløre, hvad der sker, hvis man skulle føle sig fristet til den nemme løsning. Pulver og romkugle går i kemisk forbindelse med hinanden og danner ondskabens lakridsklister.. Smager godt, men er meget svært at få af fingre og skål :-\
Så lærte man dét :-)

5 kommentarer:

  1. Kan det heller ikke slikkes af???? Lyder nemlig til at smage godt :-)

    SvarSlet
  2. Jo Nanna og det var lige præcis det, jeg gjorde ;-) Namme nam!

    SvarSlet
  3. Namme nam! Og tusinde tak for støtten!

    Elsker di blog.

    SvarSlet
  4. Hov, der skulle stå:

    "Elsker din blog"

    SvarSlet
  5. Tak Selina og jeg elsker dit engagement ;-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog