AnisKage med CitronFromage

fredag den 3. februar 2012

PæreLinser


Jeg skulle drikke kaffe med en veninde og fik lyst til at bage lidt godt.. det er ofte sådan jeg bager, ved et pludseligt indfald, og så må man bruge det, der lige er til rådighed i køkkenet. Jeg valgte at teste en tærtedej fra en ny bagebog og havde til hensigt at lave nogle små søde fritstående pærepakker, men forfatteren kan ikke have testen sin opskrift ret godt, for dejen var pisse... en anelse umedgørlig! Jeg kunne fandme.. sørme næsten ikke rulle den ud, så jeg blev stik hamrende.. lidt irriteret. Derfor måtte jeg finde en anden løsning og fandt mine små briocheforme frem. Dejen blev mast... nænsomt presset ud i formene, der kom en klat pærekompot med marcipan i og de fik en låg af den åndssvage.. af den lækre dej. Til sidst blev de drysset med perlesukker og hakkede hasselnødder.

Ja sådan skal den nødløsning skæres.. og de smagte godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog