AnisKage med CitronFromage

søndag den 12. februar 2012

Flødeis med Mørk MintChokolade og JordbærSirup

Her er en rigtig hurtig dessert, der præsenterer sig flot.

Det er et par kugler iskold vaniljeis med hjemmelavet jordbærsirup, som jeg havde til overs fra nytårsdesserten, og så er det toppet med grofthakket chokolade.

Det er en relativt ny serie chokolade fra Thoms, der hedder Savannah. Den er ok, men uden at være noget særligt. Smagen bliver helt domineret af pebermynte, så det er svært at bedømme chokoladesmagen, men den fungerer ret godt til is :-)

Isen er ren vaniljeis fra Thise.. Nåh nej! For når man kigger ordentligt på bøtten, er det Minirisk med fløde fra Thise, og der er en stor forskel. Der er nemlig kun sølle 30% fløde i isen og ingrediens nr. 1 er vand, for det gør jo så meget godt for flødeis??? Øhh NEJ!
Det er den mest skuffende smagsneutrale oplevelse jeg har haft længe, for jeg havde fejlagtigt lagt mine forventninger efter kvaliteten af Thises lækre mejeriprodukter.. Men det er jo ikke Thises fejl, at Coop er nærig med fløden i flødeisen i et forfejlet forsøg på at lave "sund" is. Jeg kunne også have nærlæst etiketten og indholdsfortegnelsen, som min pedantiske personlighed normalt driver mig til, men jeg havde lige lidt travlt og valgte derfor at gå efter den is, der var økologisk.. Så blev jeg klogere!

På den positive side skal nævnes, at selv om isen ikke smager af noget i sig selv, er den ok, når den sejler i hjemmelavet jordbærsirup og chokolade ;-)

4 kommentarer:

 1. Man må sige at din januar var en smule sløv med hensyn til bloggen, men det du da helt klart kommet efter i februar!
  Selvom jeg ligger herhjemme og er ved at dø (tror jeg i hvert fald selv), kunne jeg altså godt klemme den is ned, selvom du ikke tilfreds med isen. Hvad med en klidmoster is på dåse-mælk?
  Ellers; mynte, chokolade og jordbær... Uhmm...

  SvarSlet
 2. Hej Stine

  Jeg har netop givet din blog en blogaward - se http://kristina-kitchen.blogspot.com/

  Hilsen Kristina

  SvarSlet
 3. Tak Louise, ja januar var megasløv, for jeg var sygemeldt og lå på min sofa uden at kunne andet end at glo serier og læse bøger. Nu er jeg så vendt frygteligt tilbage ;-)
  Ja altså så længe man ikke spiser isen rent, så kan den godt glide ned i en snæver vending :-D

  SvarSlet
 4. Hej Kristina
  Det skal du have tak for :-) Jeg er meget glad for, at du kan lide min blog nok til at få lyst til at uddele en award, og det er virkelig betænksomt af dig at omtale min blog i den sammenhæng!
  Det gør mig stolt og varm om chokoladehjerte ;-)

  Mange taknemmelige hilsner
  *ChokoladeStine

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog