AnisKage med CitronFromage

onsdag den 15. februar 2012

Blog AwardJeg er blevet givet en Blog Award af Kristina, der har bloggen Kristinas Køkken. Jeg har været lidt tid om at reagere, for det kræver et ordentligt svar, når nogen ulejliger sig med at rose en. Jeg vil gerne takke Kristina, da det er virkelig dejligt med positiv opmærksomhed omkring bloggen og ikke mindst smirgrende, at nogen i det hele taget giver deres mening til kende på den facon :-)

Der følger nogle regler med de her awards, som jeg vælger at bryde i denne omgang. Ikke fordi jeg på nogen måde vil være asocial, men fordi jeg for tiden ikke er så aktiv med at læse blogs og ikke har det store overskud. Det kan være jeg på et senere tidspunkt vælger at videregive min award til nogle dygtige bloggere og svare på de spørgsmål, der hører til denne award :-)

Så endnu en gang tak for den søde gestus til Kristina og til Jer andre; I skulle smutte omkring Kristinas blog og se de fine kager, hun laver ;-)

2 kommentarer:

  1. Ja, Kristinas køkken har også givet mig en award, og nu har du fået en af mig :)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog