AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 21. februar 2012

FastelavnsbollerFastelavnsboller skal der til, for Sif siger, at det er hvide tirsdag.. en højtid, der tilsyneladende fejres med pandekager og fastelavnsboller og andre gode sager :-D Det må man elske!

Det her er vandbakkelser bagt på naboens æg -man skal bruge æg i vandbakkelser, det ved jeg jo godt, men min hjerne havde alligevel glemt, at jeg brugte de sidste til aftensmaden, da jeg frejdigt gik igang med at koge kagecreme.. Kæresten blev desperat ved udsigten til at gå glip af noget godt, så han for ind til vores søde nabo og lånte æg. Hun fik så en fastelavnsbolle retur :-)

De er fyldt med solbærmarmelade og vaniljeflødecreme og til sidst pyntet med et drys flormelis.. Nammenam!

1 kommentar:

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog