AnisKage med CitronFromage

onsdag den 15. februar 2012

VaniljeStænger og Love LakridsWuhuu så ankom en ny portion vaniljestænger med posten fra Vaniljimporten der igen har ydet god service. Denne gang bestilte jeg også nogle små stænger, fordi jeg ofte skal bruge en halv, og så står den anden halvdel og bliver trist, før jeg får den brugt.

Herudover berigede jeg min dag og min mave med lakrids fra Bülow der har en limited edition på gaden i anledning af Valentins Dag. Den hedder Love og smager godt, men helt ærligt ikke 70-kr.-værd godt. Det lyserøde lag af jordbær/hindbær er syrligt, den hvide chokolade sød og lakridsen smager faktisk ikke så meget igennem. Jeg ville nok have foretrukket en mere salt lakridssmag. Nå men jeg køber helt sikkert en af de andre varianter igen, når jeg alligevel runder min faste kaffepusher FARM mountain coffee for at købe Deep Cave espresso :-)

8 kommentarer:

 1. Det er en rigtig lækker Valentine-lakrids, men nej... jeg ville heller ikke betale 70 kr for den. Ærgerligt at de skal være så dyre...

  SvarSlet
 2. Nej, jeg var heller ikke imponeret nok over den smagsprøve jeg fik på LOVE lakridser, så jeg undlod at købe helt helt glas.
  Jeg har ikke prøvet Vaniljeimporten (plejer at bestille fra VanillaMart), men super smart med små stænger:)

  SvarSlet
 3. Arj, jeg må straks - efter arbejde, that is - finde LOVE lakridserne. Jeg er helt fjollet med Bülows andre choko-coatede lakridser, så jeg synes de lyder fantastiske!:o)

  SvarSlet
 4. Camilla (Himmelske kager)16. februar 2012 kl. 13.59

  Jeg er også vældig glad for Vaniljimporten. De har super god service, hurtig levering og gode stænger.

  SvarSlet
 5. Ja den var god *bøvs* og nu er bøtten tom ;-)

  SvarSlet
 6. Nu har jeg ikke været så heldig at få smagsprøver, så der var ingen vej uden om.. men synes nu at de var gode nok bare ikke helt 70 kr. værd.

  Der har været upåklagelig service hver gang. Udvalget er dog ikke så stort som hos VanillaMart. Ja det er lidt fikst ik'!

  SvarSlet
 7. He he :-D
  Så er jeg glad for, at jeg kunne trigge din craving ;-)

  SvarSlet
 8. Ha ha.. Ja Camilla de har nemlig smadder go'e stænger :-D

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog