AnisKage med CitronFromage

mandag den 6. august 2012

Bryllupskage


Ja her er så kronen på værket i min karriere som amatørkonditor. Den store kage til 80 personer blev serveret ved min brors bryllup i weekenden og var min bryllupsgave til det smukke par.Jeg havde tegnet et monogram i guld på kagen.Der var 5 etager fordelt på 2 kager, hvoraf den mindste blev sendt med parret hjem bagefter.
Der er 2 styks orkidéer af fondant på toppen.Rundt om på kagen sad nogle af disse nelliker også lavet af fondant.Kagen havde "quiltede" sider med guldfarvede sukkerperler og en pyntekant tyllet på med royal icing.

 
Hver etage af kagen bestod af: en mandelmarengsbund, et lag trøffelcreme med Valrhona chokolade, en biscuitbund, et lag rabarbermousse, en biscuitbund og et lag italiensk marengssmørcreme med citron yderst.

14 kommentarer:

 1. Aww, hvor blev den bare vildt flot Stine *stolt* :-)

  SvarSlet
 2. Æiijh TARK altså :-D *rødme*

  SvarSlet
 3. Du er så megasej! Hvor er det godt gået :-)

  SvarSlet
 4. TAK Piske..! Du er så megasød altså ;-)
  Jeg bliver sgu så stolt, når de kvalitetsbevidste (du og Klidmåsen) roser mit arbejde :-D

  SvarSlet
 5. Den er super flot! Sikke et arbejde! Så smuk, den lyder fantastisk og sikke nogle lag.

  SvarSlet
 6. Kristinas madunivers9. august 2012 kl. 16.08

  Hvor er den flot, og sammensætningen af smage, lyder rigtig lækre, det virker som om, at den ikke blev for vammel, med det syrlige fra rabarberne ?

  SvarSlet
 7. Åhhh altså, gid jeg kunne tåle mælk!
  Fu.... hvor ser det flot ud. Du er altså virkelig, virkelig dygtig!!!
  Må have været et svært awesome bryllup det der!

  SvarSlet
 8. Thanks for finally writing about > "Bryllupskage" < Loved it!
  my webpage > More hints

  SvarSlet
 9. Kan men få opskrift på kagen??

  SvarSlet
 10. Du kan finde opskrifter på biscuitbunde og trøffelcreme under fanen Opskrifter.. Resten er lavet i gigantiske portioner efter andres opskrifter eller er improviseret, så det kommer der ingen opskrifter på.

  SvarSlet
 11. Det har du helt ret i. Balancen mellem sødt, surt og bittert var perfekt :-)

  SvarSlet
 12. Tak smukke! Det var et skønt bryllup :-)

  SvarSlet
 13. Er det mon alligevel ikke muligt at lokke dig til at sende din opskrift via mail?
  Har nemlig bryllup om 2 måneder, og har forgæves ledt efter opskrifter (store) på netop denne kombi?
  Så vil du gøre en kommende brud glad ( og mindre stresset;-)

  Ps. Min blir dog nok knap så smuk som din - du har liiiidt mere erfaring end mig, kan jeg se. Vildt flot!

  SvarSlet
 14. Hej Lykke

  Som sagt så er alt lavet i ekstreme portioner ganget op efter div. grundopskrifter, og meget er improvoseret undervejs. Det er efterhånden længe siden, jeg lavede kagen, og jeg har ingen samlede optegnelser over alt det, der er brugt til kagen. Så hvis jeg skulle sende dig en opskrift, som du kunne følge blindt, ville det blive et enormt arbejde for mig. Hvis jeg regner bare lidt forkert ville det jo få fatale følger for din kage.
  Det er ikke for at være pessimistisk, men jeg må også lige sige, at jeg ville aldrig have lavet kagen til mit eget bryllup... Det her tog mig næsten en hel uge og det var sindssygt stressende. Hvis fyldet skal være rigtig frisk, ender man med at stå med fondantovertrækket og pynten dagen før brylluppet. Så hvis du gerne vil være mindre stresset op til dit bryllup? Få en anden til at lave kagen!

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog