AnisKage med CitronFromage

søndag den 24. februar 2013

Glæder mig som en gal til Chokoladefestival!

Nu er der ikke lang tid til dette års Chokoladefestival, og jeg glæder mig som kun en chokoman kan glæde sig! Hvis du er glad for chokolade og er i nærheden af København d. 2. og 3. marts, så gør dig selv den tjeneste at tage på festival :-)
Så meget chokolade på et sted og en masse engagerede mennesker at tale med. Jeg glæder mig til at gense nogle af mine sjællandske venner og bekendte, og i år deler jeg oplevelsen med min nære veninde Johanne. Hun tager altid chokolade med hjem til mig fra sine rejser, og jeg kender ingen, jeg hellere ville dele et godt stykke chokolade med. Derfor skal hun være min højre gane på turen gennem festivalen, så vi kan diskutere alle indtrykkene og de mange forskellige chokolader. Det munder forhåbentlig ud i et godt blogindlæg når jeg kommer hjem igen.

Kagen på billedet er min choko'nan kage smagt til med kardemomme (ja den faldt sammen). Den er lagt sammen med en kogt kagecreme med Valrhona Caraque og et skud espresso (Farm Mountain Deep Cave Espresso). Jeg havde den med, da vi skulle hente denne lille skid.Han hedder Kaiser og er en cremefarvet British Shorthair killing. Desværre døde min højt elskede O'Malley alt alt for tidligt og meget pludseligt af en blodprop i januar. Skæbnen ville så, at vores opdrætter tilfældigvis havde killinger, og da jeg har rund fødselsdag lige om lidt, besluttede min søde kæreste at forære mig en ny kat. Så nu er vi og vores hunkat Umbra ved at lære ham her at kende. Han er en fantastisk charmetrold med krudt i røven.

3 kommentarer:

 1. Glæder mig til at høre om dine oplevelser næste weekend. Har desværre en festival, der skal passes, men vil tænke på jer andre heldige chokoladeelskere!

  SvarSlet
 2. Katte og chokolade er ikke en tosset kombi.

  Læs også om mine forventninger til Festivallen her: http://www.becauseitmatters.dk/historien-om-amedei/

  SvarSlet
 3. Flot hjemmeside med utrolig mange imponerede billeder. er selv helt vild med chokolade :) med venlig hilsen Dorthe / www.madabc.dk

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog