AnisKage med CitronFromage

søndag den 3. februar 2013

Hej igen.. med chokolade på

Af og til kommer det virkelige liv ind fra højre og fælder dig noget så eftertrykkeligt med en serie lumske bøllespark. I den forgangne måned har der været op- og nedture blandt vores nærmeste med familieforøgelser, alvorlig sygdom, ledighed og svære eksamener, der dog endte med gode karakterer. Som et sidste nyrestød efter en omtumlet måned mistede vi vores elskede hankat O'Malley meget pludseligt, da han fik en blodprop en aften.Det kom bloggen så til at lide lidt under desværre. Som et lyspunkt kan I jo vælge at se det som en særlig service fra min side, at jeg ikke har fristet Jer med kager og andet lækkert snask, mens I prøvede på at tabe Jer i januar. Jeg har godt nok ikke været voldsomt produktiv, men lidt søde sager har jeg dog lavet i ny og næ. Forhåbentlig bliver der tid til at blogge om dem i den kommende tid. I skulle nødigt gå hen og blive undervægtige af mangel på god kage :-)
For at give Jer et lille indblik i mit liv siden sidst (og for at hjælpe min egen hukommelse lidt på vej) kommer her et udsnit af de søde sager, jeg har nydt siden slutningen af december.

Til nytår kreerede jeg en jordbærsorbet med lun chokoladesifon og sprøde marcipantrekanter.Kæresten fik en vandbakkelseskagemand.Jeg har brygget chaisirup til lækker chai latte, fordi en vis Iben spurgte efter opskriften og dermed gav mig en uopsættelig craving efter god chaite.Vi har spist tonsvis af de lakridssmåkager med tranebær, som jeg bagte i december.En brownie er det også blevet til - med masser af hakkede hasselnødder på toppen fordi kæresten elsker nødder og chokolade.De dejlige kagedåser fik fornøjelsen af min citronfromage med rålakrids og frysetørrede hindbær, da vi havde et sammenskudsgilde.Jeg har selvfølgelig også spist chokolade. Det er blevet til lækker chokolade fra min søde veninde Johanne, der hjembragte denne fra Schweiz.


Der er desuden røget en stribe Toffifee, Lion bars og andet blandet skrald indenbords, mens jeg så samtlige afsnit af serien "30 rock"... Heldigvis skulle jeg til Sjælland og besøge Sif, hvor jeg blev budt på alskens herligheder både hvad kage og chokolade angår. Se en af de små men voluminøse Gateau St. Honoré, hun serverede.


Sidst men ikke mindst har jeg haft fornøjelsen af at dele denne æske fyldte chokolader med kæresten. Jeg kunne bedst lide dem med marcipan og kæresten var glad for dem med nougat, så fordelingen var nem.


De kom med posten fra chokoladesmag.dk, hvor man kan finde alle de forskellige produkter fra Simply Chocolate. Hvis I er på udkig efter en æske i anledning af Valentines Day, så smut forbi siden og kig på lækkerierne. Sig det med chokolade.. blomsterne dør alligevel bare :-)

1 kommentar:

  1. åååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, godt jeg ikke var i nærheden.
    Det ligner altsammen noget, jeg med største fornøjelse kunne kværne :-P

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog