AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 12. juli 2011

Trillende TrøffelkuglerDet her er en fuldkommen fantastisk måde at bruge sine lidt tørre kagerester på og når de er lavet rigtigt, bliver de i modsætning til deres klamme skraldespands alteregoer ret delikate.. Så lav trøfler (eller romkugler som de hedder i nogle dele af landet) af jeres kagerester, så det ikke går til spilde!!


Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg fuldstændig uhæmmet har ladet mig inspirere af en anden blogger her, men mine trøfler er trods deres velsmag knapt så luksuriøse som dem AnnaBananaButterhair har lavet.


Mine er denne gang lavet på slump, så der ligger ingen rigtig opskrift i min samling, men her er en liste over de ingredienser jeg har brugt:

 • Tør chokoladekage
 • Hjemmelavet rabarberkompot
 • Øko kokosmel
 • Kakaopulver
 • Summerbird chokoladesmørepålæg
 • Et lille skvæt rom (ikke essens men rigtig rom)
Det hele køres sammen i minihakkeren (eller foodprocessor eller blender), trilles til små kugler og rulles i kokosmel.


Jeg har lavet nogle andre engang med hindbærmarmelade og smeltet chokolade i. De var lige en tand mere luksus, mens de her er mere hverdags-agtige, og hvis jeg skal vælge, vil jeg for fremtiden bruge hindbær-,solbær- eller brombærmarmelade, da smagen harmonerer bedre i trøfler. En anden gang kunne jeg muligvis også finde på at udelade kokos og så trille dem i lakrids.. Man kan også vælge at overtrække dem med chokolade (mums) som Anna "smørhår" gør, men de her er ikke desto mindre ret gode :-)

2 kommentarer:

 1. Knap så luksuriøse!? De lyder sgu da max lækre. Vores her hjemme er væk, de nåede ikke med på turen i morgen ;)

  SvarSlet
 2. He he :-D Tak Anna! Det var jo fordi du havde dyppet dine i chokolade, det er altid mere luksusagtigt i min verden ;-)
  Vores er også pist væk :-)

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog