AnisKage med CitronFromage

lørdag den 2. juli 2011

Chokolade Surprise MuffinsDette er fødselsdags muffins med suprise.. dels fordi de blev sendt som en overraskelse til mine to kusiner Emma & Emilie, der fylder 30 (altså tilsammen) og dels, fordi der er rabarberkompot gemt inden i dem.
Kagerne blev nænsom pakket i en lille kasse, der var foret med sølvfolie, og sendt med posten.. nu er de nået frem, jeg har fået at vide, at de smager himmelsk og formodentlig eksisterer de ikke ret længe endnu :-)


De er bagt af en super nem chokolademuffin opskrift og efter de var kølet af, stak jeg hul i med en udstikker, løftede toppen af med en teske, fjernede lidt kage og fyldte hullet med rabarberkompot. Så lagde jeg toppen på igen og smurte chokoladeganache på. Slutteligt har jeg toppet dem med rød fondant, der er rullet ud, præget med rosemønster og stukket ud i cirkler med en udstikker på størrelse med toppen af kagerne.Her findes opskrifterne...

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det meget lækkert med rabarber i! Det har jeg aldrig prøvet, men det vil jeg da helt sikkert gøre snart en dag! :) Tak for tips!

    SvarSlet
  2. Tak Linn! Det smager også skønt, så det synes jeg da du skal gøre.. giver lige et ekstra pift til en ordinær chokoladekage.
    Fortsat go lørdag!

    chokohilsner Stine

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog