AnisKage med CitronFromage

fredag den 22. juli 2011

HindbærtårneI onsdags bagte jeg sådan ca. hele dagen og ventede besøg af et par skøre, skønne kvinder om aftenen, så da der var chokoladekagebund og hindbærfromage til overs fra en stor lagkage, skyndte jeg mig at lave nogle små tårne af "resterne"


Jeg har brugt en udstikker i samme størrelse som mine små kaffekopper til kagebunden. Kopperne blev foret med plasticstrimler, så kagerne var til at få ud igen. Jeg lagde derpå et stykke kage i bunden af hver kop, fyldte hindbærfromage i næsten til toppen og sluttede af med kage. Kopperne kom i køleskabet. Efter et par timer var fromagen stivnet og tårnene kunne tages ud af kopperne og plasticstrimlerne fjernes. Til sidst pyntede jeg med chokoladeganache og guldfarvede sukkerperler.2 kommentarer:

  1. var det husholdnings fil du brugte...????

    SvarSlet
  2. Nej Andreas, husholdningsfilm er for blødt og laver folder. Jeg bruger enten en strimmel fra et plasticchartek, som jeg klipper til eller en strimmel bagepapir :-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog