AnisKage med CitronFromage

lørdag den 9. juli 2011

Bærlagkage i BoxDet er ikke altid lige let at transportere lagkage, så hvad gør man, når man bare skal have lidt hyggekage med uden dikkedarer? Jeg fandt en rummelig plastbox med låg i skabet og byggede mig en snasket lagkage, der er lige til at have med uden at skulle passe særligt meget på den.. altså bortset fra, at den naturligvis ikke skal vendes på hovedet, hvis man tænkte på det :o)

Det er en nem chokoladekage, som jeg også har brugt til Chokolade Surprise Muffins, den er rørt på 5 minutter og bagt på 15.. den er lagt sammen med 3 slags fyld, fordi det lige var det jeg havde.
Så den består af:

 • Et lag nem jorbærskum (hentet ud af fryseren)
 • Et lag frisklavet ribscreme
 • På toppen er et tyndt lag rabarberkompot
 • Efterfulgt af rabarberflødeskum i små toppe
 • Pyntet med jordbærperler og pink sukkerkugler
2 kommentarer:

 1. Super idé, og mega lækker kage! :D

  SvarSlet
 2. Tak! Jeg følte mig skam også ret så fifig kan jeg love dig!

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog