AnisKage med CitronFromage

lørdag den 2. juli 2011

Begavet af Gavmilde Godtfolk -med anstrøg af selviske bagtanker ;-)Jeg fik en skøn lørdagsoverraskelse, da jeg på min tur ud i den danske sommerregn tjekkede postkassen :-D En lækker bog om sukkerdekorationer til bryllupskager sendt fra England af mine forældres næsten-familie-venner Duch og Preben. De er alle fire på ferie i England og på grund af mig (og min brors forestående bryllup), har de været på shopping i kagebutikkerne.. weee jeg ELSKER gaver!!!
...meeen der er selvfølgelig en underliggende agenda om at blive budt på kager fra bogen og da jeg griber enhver anledning for at bage en ny kage, er der ovenud gode udsigter til en lækker kage fra min hånd som tak for den skønne bog :-)


TAK..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog