AnisKage med CitronFromage

søndag den 24. juli 2011

KaramelKage Kurtiserer Prægtige PærerMåske skulle jeg holde en kagepause, for det er mildest talt ikke forløbet efter planen de sidste par gange, jeg har lavet en stor kage.. til stor frustration for mig og ikke mindst dem, jeg ringer og brokker mig til midt i kagekrisen. Til alles held endte også denne kage heldigt ud, omend den ikke fik det udseende, jeg havde tiltænkt den.


Denne kage består af:

  • Lyse biscuitbunde uden dikkedarer
  • Pærer i skiver
  • Ymerfromage med Tahitivanille
  • Karamel af rørsukker
  • Karamelkagecreme med flødeskum (opskrift se under "klassisk kagecreme")Den blev delt med min glade familie og vi kunne sagtens have inviteret mange flere, for vi havde halvdelen med hjem igen og jeg overvejer nu at fryse resterne ned, så min kæreste og jeg ikke går i kagechok efter en hel uge med alskens bagværk fra min hånd :-)Jeg vil det næste stykke tid arbejde på at få lagt opskrifter ud for de seneste kager på bloggen (med et udfald midt på ugen, hvor jeg tager på hotel med kæresten) .. altså meget ligger der i forvejen, men der er kommet nogle nye cremer og kager til samlingen.


Hvis man trænger til at fryde sig over andres (læs=mit) mislykkede bagværk så følg linket til flere billeder herunder..

...ja og her kan man nyde synet af den komplet kiksede bundKagen stod og faldt sammen for øjnene af mig inde i ovnen. Det lykkedes så lige næsten for mig at få vendt den ud af formen, men i sidste øjeblik tabte jeg kanten af formen ned midt i kagen OG brændte min arm på formen YES!! Jeg er dygtig, rigtig dygtig.. og så er gode råd dyre og det gode humør laangt væk. Med møje og besvær fik jeg delt den fladmaste bund i to..
For at udjævne den ene meget skæve bund, måtte jeg save lidt af hist og fylde det på pist.. med meget god vilje blev den næsten jævn og jeg kunne lægge pæreskiver på.. og nåh ja når der er kommet creme over, kan ingen jo se det vel?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog