AnisKage med CitronFromage

onsdag den 3. august 2011

Fødselsdags Flødeskums ChokoladeLagkageJeg blev forleden tigget af min kæreste om at bage en kage til min svogers fødselsdag.. jeg havde egentlig ikke tænkt mig at bage mere i min ferie, for den fik vist alt hvad remmer og tøj kan holde på kagefronten i min første ferieuge.. men min svoger fyldte 30 og jeg er jo så sød og rar ;-)


Det resulterede i chokolade/hindbær-kage med konditorkagecreme som fyld og vanilleflødeskum med revet mørk chokolade som pynt. Skidtet så kun pænt ud i 5 minutter, for jeg var desværre forhastet med projektet og fik lagt kagen sammen før den var helt kold og så delte den øverste bund sig som Japans undergrund ved et jordskælv og skred elegant ud i 5 dele... jeg måtte redde mit kagemorads med en ring fra springformen for at undgå at servere kage-biksemad til fødselsdagsbarnet.
Smagen var heldigvis i top og kærestens kolleger fik glæde af min grimme kage dagen efter, fordi jeg endnu en gang havde lavet aaalt for meget.


Er forresten blevet kaldt for kagekonen på jobbet i dag.. ved ikke helt, hvad jeg skal mene om det?? 

3 kommentarer:

 1. Kagen ser super lækker ud, er det bare mig der ikke kan finde opskriften på den herinde ? ;) mvh Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette

   Tak :-) Nej det er ikke bare dig. Der er ingen opskrift. Du kan komme hindbær i en almindelig chokoladekage. Kagecremen er en kogt vaniljekagecreme og på toppen er der flødeskum med hakket chokolade over.

   Slet
 2. Hej Anette

  Tak :-) Nej det er ikke bare dig. Der er ingen opskrift. Du kan komme hindbær i en almindelig chokoladekage. Kagecremen er en kogt vaniljekagecreme og på toppen er der flødeskum med hakket chokolade over.

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog