AnisKage med CitronFromage

søndag den 28. august 2011

Iskaffe med VanilleRørsukkerKaffekaffekaffekaffekaffe.. mmnnn jeg ELSKER iskaffe, men jeg laver det sjældent, for det er farligt!
Jeg laver bare en enkelt -men drikker mindst 3 inden for en time og får galoperende koffeininduceret hjertebanken.. man skal jo ikke stoppe for at puste eller passe på for ikke at brænde sig. Nej man svælger bare hele den iskolde herlighed på 0,5

Jeg laver min med:
1 højt cafeglas
Masser af isterninger
1½-2 dl. mælk
1 espressoshot
1 tsk. hjemmelavet vanillerørsukker

Tricket til iskaffe er at fylde glasset helt op med isterninger (det har jeg lært af min kaffeafhængige veninde Mette), så kaffen køles hurtigt ned. Om man begynder med kaffe eller mælk afhænger af, om man skummer mælken. Når alt er i glasset røres godt rundt og næste skridt er at stoppe op og trække vejret mellem sine slurke.. jeg har endnu ikke lært at nøjes med en enkelt.
Hvis jeg havde haft mere af min hjemmelavede chokoladesirup var der kommet en skvis i :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog