AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 9. august 2011

MadMuffins med Blandede BærHer præsenteres et stykke bagværk, der er en slags klon mellem madbrød og muffins ud fra et princip om, at ingredienserne skal kunne indgå i en nogenlunde normal morgenmad, men smage lidt af hygge og kunne blandes i én skål.. så de består af kogte havregryn (altså havregrød), surmælksprodukt, æg, mel, bagepulver, lidt dansk honning, salt og frosne brom- og blåbær.


Indimellem må en chokoman spise andet end chokolade og kager. Efter weekendens kullinariske kageorgie hos Sif den selviscenesættende superbager, er det i hvert fald påkrævet med en lille kage pause.. jeg siger jo ikke, at det bliver en lang pause ;-)


Jeg har eksperimenteret og opskriften skal justeres, så den må I vente med at se på bloggen..

5 kommentarer:

 1. De ser nu gode ud, tror de ville være et hit hjemme hos os så jeg glæder mig til opskriften..

  Og tak for sidst.

  Mvh Berit

  SvarSlet
 2. Det var hyggeligt at møde dig, Stine. Lyder lækkert m morgenmadsmuffins :)

  SvarSlet
 3. Hej Berit og Mette.. super hyggeligt at møde Jer begge..

  @Mette Ja det er lækkert og dejligt nemt at snuppe én med i hånden..

  @Berit Jeg arbejder på sagen.. der er brugt majsmel i disse, men jeg skal lige eksperimentere med andet mel.. den kommer snart!

  choko'hilsner Stine

  SvarSlet
 4. Det var så hyggeligt hos Sif! Tak for sidst :)
  Giver du muffins hvis vi alle kommer forbi?

  SvarSlet
 5. Ja det var top-hyggeligt ;-)
  Ja det kan Du da tro jeg gør -bare kom!

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog