AnisKage med CitronFromage

fredag den 26. august 2011

Stines Deluxe ChokoladeSnegleI anledning af weekend og en anelse mere energi end den foregående uge har jeg bagt snegle.. Jeg er meget vild med kanelsnegle, men jeg havde lyst til noget nyt, så jeg har komponeret ChokoladeSnegle a la mig :-)Det er en god, luftig, hvid gærdej med kardemomme, sukker og smør. Dejen er rullet sammen med hjemmelavet kakaokagecreme og chokoladestykker. Sneglene har hævet længe og er penslet med mælk og bagefter drysset med mandelflager og perlesukker.. Mums!! Næste gang vil jeg nok tilføje mere chokolade... Der er jo kun kakao i kagecremen, og den vil helt sikkert blive bedre og kraftigere i smagen af et skud smeltet chokolade!
Sneglene er bagt sammen i et ildfast fad, for det holder på fyldet og fugtigheden.De er blevet perfekt lette og luftige i dejen og fyldet er skønt, sødt, og klistret. Mandelflagerne, der er blevet ristet, giver en dejlig aroma og et lækkert bid sammen med perlesukkeret. Jeg tror ikke de har nogen lang tilværelse foran sig :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor der dé bare gode ud... Du altså overgået med min favorit choko blog, hvor det førhen var http://anneauchocolat.dk/

  SvarSlet
 2. De ser superskønne ud! Tak for at gøre mig lækkersulten lige fra morgenstunden, hæhæ :-D

  SvarSlet
 3. @LittleSunshine.. mange tak, de er også næsten væk alle sammen nu ;-)
  Hold op det er stor ros, for Anne er faktisk en af mine yndlings chokolade-Bloggere.. Det er en lækker blog hun har!

  @Piskeriset.. He he velbekomme ;-) Der blev faktisk onduleret nogle til formiddagskaffen!

  SvarSlet
 4. Tak Mette :-)

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog