AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 18. oktober 2011

ChokoladeScones og Cheshire Cat PumpkinJa jeg bagte grove chokoladescones forleden, men fik ikke taget et billede før de var blevet spist, så i stedet får i et billede af min græskarlanterne, som desværre også er afgået ved skrumpedøden.
 
Scones er dejligt nemme at bage, fordi de ikke skal hæve.. det er lidt som en splejsning mellem boller og muffins. De hæver med bagepulver eller natron (hvis man bruger natron, skal der syre i dejen) mens de bager i ovnen. Man skal bare starte sin foodprocessor og køre mel, bagepulver og smør sammen til krummer. Så tilsætter man æg og væske, kører lidt mere og samler dejen med skønne chokoladestykker. Ruller ud, skærer i tern - nogle kan lide at stikke dem ud med en rund udstikker, men jeg kan lide de firkantede - sætter på bageplade og bager i 10-15 minutter. Vupti så er der lune scones, som kan flækkes og smøres med yndlingsmarmeladen eller bare mere smør!!
 
Min græskarkat er inspireret af Cheshire katten fra Alice i Eventyrland.. ikke en eksakt kopi, bare inspireret med kunstnerisk frihed :-)

11 kommentarer:

 1. Hvor er den altså bare FABILISIS ;) (mit nye ord, og jeg kan ikke undgå at sige det hele tiden) Dit græskar er skønt!

  Scones er comford hos mig - jeg har en basis opskrift jeg ALTID bruger, fordi de er lækre! Og ja, ingen hævetid det også dejligt. Skønt at have...

  SvarSlet
 2. Nanna Wang Carlsen18. oktober 2011 kl. 20.01

  Er helt vild med din græskar-kat. Vil fluks lade mig inspirere :)
  Bedste hilsener, Nanna

  SvarSlet
 3. Åhh jeg får helt lyst til scones nu.... Og sikke et flot græskar. Imponerende.

  SvarSlet
 4. Uhh ja indimellem er der et ord, som bare får hægtet sig fast :-) Tak Louise jeg er også selv ret så stolt af det :-D

  Nå da det kan være jeg skal tigge dig om den opskrift, for jeg var ikke helt tilfreds med mine scones ;-)
  *Stine

  SvarSlet
 5. Jamen tak! Gør da endelig det :-D
  *Stine

  SvarSlet
 6. Så må du jo ud og bage en omgang.. Det er hurtigt ;-)
  Tak tak.. Det er jo som regel dig, der imponerer mig :-D
  *Stine

  SvarSlet
 7. Du mere end velkommen. Opskriften ligger allerede på bloggen: http://jordbaerkagen.blogspot.com/2011/07/scones-easy-way.html

  SvarSlet
 8. Ej hvor er dit græskar sejt!! Jeg ELSKER filurkatten. Skal lave græskar idag så vil da lige prøve at gøre dig kunsten efter :)

  SvarSlet
 9. TAK :-)
  Håber den blev fin!
  Jeg har just lavet en ny, fordi den første led skrumpedøden efter 1½ uge. Den nye kommer nok på bloggen i løbet af ugen :-)

  SvarSlet
 10. I'm really enjoying the design and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!
  Here is my blog post alice in wonderland fancy dress childrens costumes

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog