AnisKage med CitronFromage

mandag den 17. oktober 2011

Ædegilde med Ædle Æble-KanelKager og Sobre Solbær-ChokoladeKagerFire smækre kager til kaffepausen på arbejdet fik jeg lavet i formiddags. To Æble-KanelKager lagt sammen med appelsinmarmelade og vaniljeflødeskum og to Solbær-Chokoladekager, som er kakaokage lagt sammen med solbærflødeskum og pyntet med smeltet mørk chokolade.

Det var virkelig et ædegilde, for nogle var på ferie og vores søde køkkendame havde en stor gammeldags æblekage med.
Jeg vurderer, at kagerne var et hit. Chokolade og solbær er en venlig og genkendelig kombi, så den var flere glade for, mens æble og kanel er en rar, men lidt anderledes kage, som overrasker smagsløgene lidt med et lille pift af appelsin. Flere kom med positive udbrud og jeg var selv ret glad for den - altså chokolade er dejligt - indimellem er det skønt med noget andet, og hvad er bedre på en dansk efterårsdag end danske æbler og kanel? Mums siger jeg bare!!

Kæresten blev lykkelig over, at jeg havde bagt alt for meget og derfor kom hjem med kage til ham -man skulle have set hans udtryk, da han blev sat til at bære kager ned i bilen.. mage til selvopofrende mand skal man lede længe efter, for han kunne snildt have inhaleret en kage i farten og måske bildt mig ind, at jeg kun havde bagt tre :-)

Begge slags kager er lavet med variationer ud fra MikroovnsChokoladekagen, men jeg skal nok lægge de nye variationer ind på siden med opskrifter ved lejlighed.

2 kommentarer:

  1. De både ser og lyder som sikre hit på et kagebord. Jeg skal da lige forbi dit arbejde, næste gang du tager kage med :-D

    SvarSlet
  2. Tak :-)
    ..og så er de super hurtige og nemme at bikse sammen.
    Du er da hjerteligt velkommen!!

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog