AnisKage med CitronFromage

fredag den 7. oktober 2011

Fremragende Fyldte ChokoladerDet her er et indlæg, der har ligget i "skuffen" og ventet.. chokoladerne er for længst fortæret :-)
Min kæreste fik en gavekurv med lækkerier i og var så gavmild at dele med mig. Han er vist særdeles bevidst om udfaldet, hvis han spiste dem for næsen af mig, og så tror jeg, at han er ret så fornøjet over min åbenlyse barnlige entusiasme ved at åbne en æske fyldt chokolade!

Chokoladerne er fra Konnerup & Co, som jeg før har købt ren chokolade (både mørk og mælk)  i 1 kg. æsker hos online. Jeg har været tilfreds med kvaliteten af chokoladen hver gang og har blandt andet brugt den sidste rest af min mælkechokolade i Anderledes Aromatisk LakridsLagkage. Jeg købte desuden en lille portion af deres marcipan en af gangene og dét var virkelig lækkert.

Denne æske indeholder 5 forskellige varianter: nougat, pebermyntecreme, marcipan, karamelcreme og kaffecreme.
Nougat var ret god, men uden at være enestående.. chokoladeskål med nougatfyld. Den var måske lidt neutral efter min smag.
Pebermyntecremen var virkelig lækker! Hård skal af mørk chokolade med flydende hvid creme, der bare smelter i munden. Pebermyntesmagen var kraftig uden at være hverken krads eller for dominerende. mums*
Marcipan var faktisk overraskende god. Normalt synes jeg nemt, at de bliver kedelige, men som nævnt er marcipanen af virkelig høj kvalitet, så den simple kombination af gød mørk chokolade og ren, fløjlsblød marcipan er en dejlig mundfuld.
Karamelcremen var klistret, flydende og skøn. Mælkechokoladen har en dejlig intens smag og karamellen smager af fløde og vanilje med et strejf af salt.. namme nam! Det var nok min favorit!!
Kaffecremen var egentlig ikke en creme, men mere en ganache overtrukket med hvid chokolade (efter at have kigget på deres hjemmeside, kan jeg konstatere, at det er ganache). Den var lovlig sød til min smag, og kaffearomaen måtte gerne have været kraftigere, for jeg er i forvejen ikke super vild med den meget fede, søde smag ved hvid chokolade. Det skal dog nævnes, at kæresten faktisk synes, at den var rigtig god.

Uuuh jeg ville ønsker, at man også havde chokoladekalendre i årets resterende 11 måneder i stedet for kun i december.. jeg er overbevist om, at alle ville være lidt mildere stemt, hvis de fik en enkelt god fyldt chokolade hver dag ;-)

Jeg har et par små plader ren chokolade fra Konnerup & Co liggende, som jeg vil give en lille anmeldelse af i ikke alt for fjern fremtid, så vend endelig tilbage for en fortsættelse og sørg for at spise noget god chokolade i mellemtiden..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog