AnisKage med CitronFromage

mandag den 23. april 2012

Sweet Moments - Sød Chokolade med Klistret KaramelJa jeg modtog en lækker pakke med posten, som jeg nu kan blogge om, fordi jeg har arbejdet hårdt hele eftermiddagen med at smage på godterne. Jo jo kom ikke og påstå, at jeg ikke ofrer mig for sagen :-)
Denne fine pose fra Anthon Berg dukkede op, da jeg åbnede pakken....og inden i gemte sig 3 poser Sweet Moments med karamel.Som sagt har jeg virkelig puklet med at smage heeeele eftermiddagen *pyha*
Jeg kan allerede nu sige, at dem skal I holde Jer langt væk fra, for de giver mavepine efter kun én lille bitte pose - he he *bøvs*
Der er tre varianter med henholdsvis karamel, saltkaramel og orangekaramel med chili. De har alle den samme lækre, klistrede, semiflydende konsistens indeni og en skal af mørk chokolade. Den mørke chokolade er ret mild i smagen og vil sandsynligvis tiltale de fleste = læs: den er ikke hardcore chokoman-bitter i smagen. Det dominerende er klart den store mængde karamelfyld. Jeg synes det er ret godt med masser af sød karamel, men jeg har også en udpræget sød tand, så nogle vil muligvis finde dem lidt kvalmende efter et par stykker. Jeg havde dog ingen kvaler med konsumere en pose... hvorfor har jeg dog så ondt i maven??Jeg synes helt ærligt ikke, at der er særlig stor forskel på den med alm. karamel og den med saltkaramel. Min kæreste prøvesmagte dem også (han kunne lige lokkes), og han nåede til samme konklusion. De smager begge godt af karamel, men man kan kun smage minimal forskel på de to og kun, hvis man spiser dem lige efter hinanden. Saltkaramellen skulle have en kraftigere saltsmag, for at skille sig ud..

Orangekaramellen med chili er jeg ikke så vild med. Jeg er i forvejen ikke nogen stor fan af chokolade/karamel sammen med appelsin, men her er det chilismagen, der ødelægger det for mig. Jeg synes, den smager for kraftig og for længe. Det er kæresten dog ikke helt enig med mig i. Efter at have smagt grundigt efter, konstaterer han, at chilien skulle smage igennem lidt tidligere og kraftigere, men han er enig med mig i, at eftersmagen er for lang.. Altså jeg kan ikke så godt lide chilismagen, men kæresten synes alt i alt, at de er gode.Mnn de var gode, men min favorit er stadig varianten med bærfyld. Jeg kan slutteligt konstatere, at det er en ret så fornøjelig opgave at testsmage chokolade og blogge om det. Jeg håber ikke, det bliver sidste gang :-)

OBS: Dette er et sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog