AnisKage med CitronFromage

lørdag den 21. april 2012

Postmand PerfidJeg drikker god hjemmebrygget kaffe (fin ik'?), men havde lige set frem til at bruge noget af min lørdag på at blogge om en spændende pakke, jeg skulle have hentet i dag.. men men men Post Danmark lader noget tilbage at ønske på servicefronten. 9 ud af 10 gange jeg modtager en pakke, forsøger postbudet nemlig ikke engang at aflevere pakken, men skynder sig bare at lægge en seddel og stikke af. Jeg ved det, for vi har flere gange spottet ham fra vinduet og må ud og jagte ham for at få vores pakker.
Denne gang var jeg ikke hjemme og havde derfor glædet mig til at hente pakken i dag. Nu vil omstændighederne bare, at det kære selskab har nedlagt byens posthuse til fordel for et snoldet skur i hjørnet af bistroen på øverste etage af Føtex. Det er længere væk, mere bøvlet og åbningstiderne ser ligeledes ud til at være ringere..

Derfor kære chokoladelæsere må I desværre vente til næste uge med at læse om den lækre pakke. God weekend og husk at spise noget god chokolade!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog