AnisKage med CitronFromage

torsdag den 12. april 2012

Banan-Nødde-ChokoCupcakes Med ChokoladeCreme og BlåbærMousse

Der var fyld til overs fra den store lilla fødselsdagskage, og det lader man jo ikke bare gå til spilde. Så for at stoppe spild af mad bagte jeg muffins af en meget overmoden banan og nødderester, så den dejlige creme og mousse kunne få et sted at bo :-)

Nogle blev spist, da jeg havde en veninde på besøg til kaffe. Andre forsvandt på mystisk vis. Nogle af de fineste kom i en bøtte og blev givet til min søde kollega, der gav mig og den store kage et lift sydpå. Det er nemlig meget upraktisk at rejse i tog med en kæmpe, tung kage. Jeg håber kagerne gjorde lykke hjemme hos hende :-)

Der er i hvert fald mere blåbærmousse i en sprøjtepose i køleskabet, så mon ikke jeg får bagt en bette portion kager dertil i weekenden.. Eller måske skal moussen serveres i glas med hakket chokolade og nødder.. Svær beslutning ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog