AnisKage med CitronFromage

søndag den 8. april 2012

Improviseret ChokoladekageI dag er der påskehygge hos svigerfamilien. Jeg havde ikke overskud til at bage i formiddags, så jeg proppede bagepulver og vanilje i håndtasken (det burde man faktisk altid have i tasken) før vi kørte hjemmefra. Da vi så var færdige med frokosten, gik jeg på jagt i svigermors køkken.
Jeg fandt runkne æbler og pærer, kakao, kardemomme og naturligvis mel, mælk, æg og sukker. Det blev bikset sammen i vilkårligt forhold til det så nogenlunde rigtigt ud. Med tilbageholdt åndedrag blev kagen så bagt i et stort fad.Resultat blev rent faktisk ret så hæderligt, men jeg har ikke en kinamands chance for at lave den igen. Jeg aner ikke hvor meget der er i af de forskellige ingredienser :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog