AnisKage med CitronFromage

fredag den 27. april 2012

Mango-Jordbær-Banan Smoothie med ChokoladeTopJep der er gået smoothie-land i chokoladebloggen... der er trods alt visse grænser for, hvor meget kage og fyldte chokolader jeg kan konsumere uden at badevægten brokker sig. Den søde tand bliver bare ikke tilfredsstillet af gulerødder og riskiks, så en smoothie er min favoritdessert. Den er nemlig både sød, frisk og sorbetagtig, når man bruger frosne bær eller frosne bananstykker. Desuden kan man drysse ristede nødder eller lækker mørk chokolade på toppen for at runde oplevelsen af.

Her har jeg brugt Savannah 72% lavet på Forastero bønner fra Ghana. Den fås i Kiwi til under en 20'er og er ganske velegnet til formålet.

Selve smoothien er lavet af frisk mango, banan og frosne jordbær, der er blendet. Nemt, ukompliceret og sundt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog