AnisKage med CitronFromage

mandag den 30. april 2012

Markus Grigos Hjemmebag - BogKupDagens gave til mig selv :-) -fordi jeg har fortjent det sgu! Den stod og kaldte på mig i Netto, og jeg synes, at Markus Grigo laver nogle virkelig mumsede kager... Faktisk er det hans grundopskrift, jeg tager udgangspunkt i, når jeg laver trøffelkugler.
Der er helt sikkert en masse opskrifter, jeg skal have afprøvet, for manner hvor er den bog proppet med gode sager lige fra lagkager til bradepandekager, vafler, tærter, syltetøj, kompot, småkager udenlandske kager, petit fours og sågar sifon skum -hvilket giver mig en perfekt undskyldning for at tage sifonen ud af skabet igen :-D

Gå aldrig ned på udstyr eller chokolade <3

2 kommentarer:

  1. Jeg kan klart anbefale hans lakrids/tranebær småkager... De er bagt rigtig mange gange hos os :D

    SvarSlet
  2. chokoladesansen2. maj 2012 kl. 14.11

    Uhh mange tak for tippet Nanna :-D De ser også rigtig gode ud!

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog