AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 1. maj 2012

Kommende JubilæumsKonkurrence på chokoladesansenJep den er god nok, bloggen fylder snart 1 år, flere og flere læser med i de søde skriverier, og mange kigger forbi for at få et kig på mine eksperimenter og sukkerfyldte kreationer. Det skal selvfølgelig fejres med den første konkurrence i chokoladesansens historie. Sådan en konkurrence skal naturligvis have nogle lækre præmier.

Jeg kan endnu ikke helt løfte sløret for præmiepuljen, for jeg arbejder stadig på at finde nogle virkelig smækre ting til Jer... men det bliver noget med chokolade, vanilje og muligvis andre skønne sager :-)

2 kommentarer:

 1. Uf, du har allerede tricket min gode choko-fantasi! :-D
  Tillykke med den kommende blogfødselsdag :-)

  SvarSlet
 2. chokoladesansen1. maj 2012 kl. 20.48

  He he :-D
  Tak det glæder mig piske ;-)

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog