AnisKage med CitronFromage

søndag den 6. maj 2012

Kraftig Chokoladekage med MangoSifon



Jeg havde denne sag med på barselsvisit i sidste uge.



Det er kraftig chokoladekage med masser af chokoladestykker i. Da den skulle transporteres i bus, anrettede jeg den først, da jeg kom frem. Der er en sifon ret velegnet.. ud over selvfølgelig at være et dejligt stykke legetøj :-)



En sifon er sådan en metalflaske-fætter, som man fylder halvt med flødeskum eller i det her tilfælde mangopuré. Så lukkes den grundigt, hvorefter man kommer en gaspatron på. Nu kan man så lave skønt skum. Det er bare meget vigtigt, at der ikke er nogle klumper i massen. Hvis der er klumper i, skal man nemlig åbne flasken, før den er tom... og det kan kun gøres i en bruseniche -jep det griser!! Så jeg passerede møjsommeligt mangomosen gennem en lille sigte.



Kagen skar jeg ud i fine firkanter, før hvert stykke blev anrettet på tallerken og toppet med mangosifon, frysetørrede jordbær, blå fondantblomster og chokoladespåner.



Denne gang har jeg brugt Xoco 72%, der er en ok-til-prisen chokolade med en rimelig syrlighed og ikke alt for tør i smagen.


Det er vildt dejligt at se, at så mange allerede har deltaget i bloggens fødselsdagskonkurrence! Der er kommet rigtig mange gode tips og idéer fra Jer, og det glæder virkelig mit chokoladehjerte :-) Hvis du endnu ikke har deltaget, så klik HER og se, hvordan du vinder de lækre præmier.. du skal bare gøre det inden kl.24 mandag aften!

4 kommentarer:

  1. Århvad! *slurp*
    Det må da være den bedste barselsgave :-)

    SvarSlet
  2. Line Sletting Jensen6. maj 2012 kl. 21.25

    sjovt :D der er ikke noget som køkkengrej. Det ser så lækkert ud

    SvarSlet
  3. chokoladesansen9. maj 2012 kl. 09.16

    Tark! Ja den gjorde lykke ;-)

    SvarSlet
  4. chokoladesansen9. maj 2012 kl. 09.16

    Køkkengrej er det bedste grej!! Tak skal du ha' Line :-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog