AnisKage med CitronFromage

torsdag den 17. maj 2012

AnanasIs Med BærSwirlKæresten drog afsted for at spille Diablo III (har sjældent set ham gladere), så jeg havde eftermiddagen for mig selv til at splitte hytten ad... men det var alligevel for anstrengende, og jeg har ingen slaver til at rydde op bagefter, så jeg lavede i stedet en portion is inspireret af Klidmosters isopskrift med kondenseret mælk og økofløde.Denne is er ligeledes lavet med kondenseret mælk og økofløde, og så har jeg blandet pureret ananas i. Da isen var færdig i ismaskinen, lavede jeg swirls i isen med en rest blåbær/hindbærkompot, som jeg passerede gennem en sigte, før den blev blandet i isen.

Jeg valgte at kugle lidt af isen op med en sovseske, da den havde stået i fryseren og sat sig et par timer, og serverede den for mig selv med et drys chokolade.

2 kommentarer:

 1. Vibeke fra Min-Kage18. maj 2012 kl. 07.50

  Man ville være et skarn hvis man ikke lige kunne nappe en lille bid is her til morgen ;-)
  Det ser så lækkert ud.

  SvarSlet
 2. chokoladesansen21. maj 2012 kl. 23.50

  Mange tak :-)
  .. og jo den gør sig ganske godt til morgenmad også ;-)

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog