AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 8. maj 2012

Og Vinderne Af Konkurrencen Er...
Selv om jeg har været noget flad i dag, har jeg hygget mig... mest gik dagen med at læse alle jeres gode bidrag til konkurrencen igennem, og så har jeg siddet i sofaen sammen med Malou aka Klidmoster og drukket varm chokolade og guffet lækker kage. Det vil jeg alt sammen skrive mere om en af de nærmeste dage. Nu skal det nemlig handle om konkurrencen og vinderne af lækkerierne. Jeg må sige, at det har været virkelig svært at vælge, for der er virkelig mange lækre tips og idéer!

Hovedpræmien fra Woodshade Organics: en stor æske fyldt chokolade går til Anne-Katrine, som deltog på mail med følgende originale og lækre tips.

- Chokoladekage-bund med chokolade-ganache (mørk chokolade) hvori der kommes hakkede svesker og blomme-eddike.
-Daddel-eddiken fra Olie&Vinegar er også lækker til div.desserter, henover is (feks.hvid chokolade is) og kager da den er reduceret og dermed sød og tyktflydende (modsat blomme-eddiken der gør sig godt i ganachen ved at friske op med sin delikate frugt og syre)
- After Eight lagt som skiffer-tag-topping på kage.
- Marshmallow-topping: skåret/klippet i stykker ( enten i pæne firkanter/runde eller rustikt a la hakkede) smeltet chokolade sprinklet henover i en tynd stråle så et mønst er dannes.
- Mandelkage-bund, chokolade-mousse og et tyndt lag citronfromage med passionsfrugt-twist (jeg brugte 4-5 stk.passeret og saften/mosen blandet i fromagen) Et hit der scorede anerkendelse fra gæsterne til min 30 års fødselsdags-middag :-)
- Og så en udfordring, som jeg selv har til gode men bliver nød til at se om er godt: tyk varm chokolade (næsten chokolade-sause) og pomfritter. Det skal efter sigende være rigtige friturestegte og med salt på! Tjaaa, hvorfor ikke ;-)

Ja det var ikke så lidt.. Og jeg har lyst til at prøve det hele -altså måske lige bortset fra det sidste.. Ja-hatten er lidt svær at finde der :-)

De Polynesiske vaniljestænger går til henholdsvis:
Line for forslaget om brownie med rødbede og nødder -spændende :-)
Kamille med tippet om chokoladeis med chili, cognac og syltet ingefær -elsker ingefær :-)

Poserne med Sweet Moments karamel (da jeg kiggede efter, var der hele 4 poser) går til:
Louise for forslaget om mørk chokolademousse med mandel-honning crumbs med chili
Metteskovja (mail mangler så skriv til mig) for at minde mig om, at jeg selvfølgelig skal have lavet chokolademousse på vand.
Piskeriset for på uhyggelig synsk facon at gætte, at jeg skal på sommerferie i Berlin, og foreslå mig at tage på Fassbender & Rausch
BornInTheHorizon for blandt andet at foreslå chokolade på havregrøden og komme med en lækker opskrift

.... men men men det stopper ikke her, for jeg har nemlig et par smækre bonusgevinster i ærmet.

Sådan et to små chokoladebarer fra Valrhona går til henholdsvis:
Anne Hviid for løftet om en fantastisk brownie opskrift
Jdg for en fint komponeret dessert med brownie og rababersorbet

Vinderne skal sende mig en mail med navn og adresse, så sender jeg jeres præmier så snart som muligt!


4 kommentarer:

 1. Tak for i dag - det var super hyggeligt. OG tak for deeeeejlig choookolade med kaaage til :-D

  SvarSlet
 2. chokoladesansen9. maj 2012 kl. 09.10

  Jah det var skønt og tak fordi du ville rejse op og fejre dagen med mig :-D

  SvarSlet
 3. Jubii... JEG HAR VUNDET !!! Super Stine! LR-87@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Først et stort tillykke med 1 års dagen for Chokoladesansen! Det er en fornøjelse at blive forført af dine lækkerier! :-)
  Og så...stor tak og benovelse over du valgte min foreslag! Glæder mig til at se ideerne udfolde sig her på siden.
  Mange hilsner fra den glade vinder :-D

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog