AnisKage med CitronFromage

søndag den 13. maj 2012

Chokolade til Mors DagVi har aldrig fejret Mors Dag i min familie. I stedet giver vi hinanden små ting eller blomster i løbet af året.. sådan nogle bare-fordi-jeg-holder-af-dig erklæringer, når vi ses. Det kan jeg godt lide, for når jeg pludselig står og får øje på noget, min mor vil kunne lide, så kan jeg glæde hende, uden hun forventer det :-)

Min kærestes familie fejrer til gengæld dagen, og det er der sikkert også masser af Jer, der gør.. Lige godt halvdelen af Jer og flest nordjyder siger statistikken ifølge MetroXpress faktisk. Hvis I gør, så synes jeg selvfølgelig, at det markeres bedst med god chokolade :-) -altså med mindre din mor ligefrem er allergisk over for chokolade *oh gru* og hvis hun er på slankekur, så giv hende en lille, men ekstra lækker plade mørk chokolade.. Det må man nemlig gerne, da den gode chokolade indeholder meget lidt sukker og kakaosmør som eneste fedtstof, og det er faktisk ret sundt i moderate mængder ;-)

Så glædelig Mors Dag, hvis I fejrer det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog