AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 13. september 2011

Ristet Skum

... at riste en skumfidus over et stearinlys når man har trang til sødt, ikke har energi til at bage og føler sig lidt sølle..
Man burde faktisk supplere med en kop varm Valrhona kakao!

.. og så spekulerer jeg forresten over, hvordan man lærer at tale så ubesværet og naturligt som manden i Postal Gold reklamen -hvem der var SÅ troværdig!!


8 kommentarer:

 1. :-D nej det er en spisepind..

  SvarSlet
 2. Tihi... Det ligner en blyant, når man sådan lige ser... Hold da helt op! Du har fået lavet meget imens jeg har været på ferie!

  SvarSlet
 3. Ja det kan jeg da godt se nu ;-)
  Tjaeh det har jeg måske nok.. men en del af det er små bitte ting, der ikke tager ret meget tid. Der kommer dog en stor kage i weekenden :-)

  SvarSlet
 4. Jubii... Det glæder jeg mig til... Vi har også to store bryllupskager på arbejdet, så jeg skal tage billeder. Og netop i dag har jeg stået og lavet 60 roser til den ene :)

  SvarSlet
 5. Der er ikke noget bedre end ristede skumfiduser. Det er så hyggeligt at riste dem over stearinlys i mangel af godt vejr og grill.

  SvarSlet
 6. Ja det kunne jeg godt se på din blog :-) Hold da op et stort arbejde med så mange blomster. Det glæder jeg mig til at se!
  Min bliver en lidt let løsning denne gang.. men så er det dejligt at jeg efterhånden har fået en del rutine at trække på :-)

  SvarSlet
 7. Nemlig Mette.. Det er super hyggeligt!

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog