AnisKage med CitronFromage

lørdag den 3. september 2011

Nak og Æd -og hvor har jeg ædtJeg vil undtagelsesvist afvige fra mit blogtema og skrive om en hyggelig madoplevelse, der ikke er kage- eller chokoladerelateret.
Der var i dag stablet et stort hyggeligt "Nak og Æd" arrangement på benene med Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe (fra programmet af samme navn på DR2). Det foregik i Sødring.. en lille bitte landsby nord for Randers. Vejret var perfekt og atmosfæren hyggelig. Der blev serveret grillet vildt og gryderetter og jeg fik mig en snak med Jørgen Skouboe om hans honning og mine kager.
Her er lidt billeder..2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig, rigtig hyggeligt - kan godt forestille mig, at det var en god oplevelse :-)

    SvarSlet
  2. Ja det var en virkelig dejlig koble-helt-fra dag med bålrøg i næsen, glade skrål fra børn og sol i ansigtet :-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog