AnisKage med CitronFromage

torsdag den 15. september 2011

Chokolade i EfterårsSolen

Guldsmedene danser i vinden, mens solen fanges af vandets små bølgetoppe og i min mund smelter et stykke chokolade langsomt.. Jeg tror al mad smager bedre ude i naturen!
Jeg sidder på en bænk efter en lang gåtur med en heatpack i rumpen og er pakket godt ind i lunt tøj og de bedste Eccostøvler. For et øjeblik siden sank jeg det sidste af min medbragte bolle, der er kaffe i termokanden og likør i lommelærken. Med vind i håret og sol i ansigtet kommer et enkelt stykke chokolade virkelig til sin ret.. der er ikke så meget at blive distraheret af og naturens lyde fremhæver bare nydelsen i øjeblikket. Det ville have været fuldendt med et stykke Manjari, men det havde jeg ikke i skabet og det her er nu heller ikke så ringe endda ;-)

Jeg skal igang med en fin kage til weekenden og kommer denne gang til at vælge nogle nemme løsninger for ikke at tage munden for fuld.. så jeg håber, familien alligevel bliver glade for resultatet.
Forhåbentlig får jeg blogget om kagen på søndag, men jeg kan ikke love noget..


2 kommentarer:

  1. Er du en pige med lommelærke? Overrasket er jeg!

    SvarSlet
  2. Ha ha :-D jah man skal ikke kun skue kvinden på hendes kager..
    Der er et eller andet top hyggeligt over en lille lommelærke ;-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog