AnisKage med CitronFromage

torsdag den 1. september 2011

Voluminøs Velduftende VaniljeÅååh fryd.. i postkassen lå en duftende konvolut og det var ikke et kærestebrev, men hvis det var, havde jeg været solgt!

Jeg må indrømme, at jeg er blevet overmåde fristet af Godte's skriverier om det sorte guld og måtte bare have en portion til de kommende måneders kagerier. Jeg har slet ikke brug for så store mængder, som Godte skriver om (5,5 kg.!!!) ...ville jeg gerne ha' så mange vaniljestænger JA FOR POKKER! Har jeg plads eller råd -nej til begge :-(
Nå men sagen er, at man kan få lækre fede vaniljestænger meget billigere over nettet end i butikkerne. Jo flere man bestiller, jo billigere bliver det. Mine var af samme årsag ikke nær så billige som Godtes, men jeg endte med ca.9,50 kr. pr. stang for 10 Burbon Vanilje fra Madagascar og 5 fede Tahiti Vaniljestænger ved Vaniljimporten, der er et svensk firma, som sender portofrit til hele norden. Det gør Vanillamart også, men nu synes jeg lige, at jeg ville støtte vores svenske naboer og jeg var bange for, at jeg slet ikke ville kunne styre mig med de mange forskellige vaniljeprodukter hos Vanillamart :-)

Der var fin service og kort leveringstid hos Vaniljimporten. Stængerne kom i vakuumposer, som man nok kan se på billedet og kvaliteten ser ud til at være i orden.

Glææder mig til at lave kager og fromager af de sorte banditter!!

8 kommentarer:

 1. Uuuuhmmm jeg har smittet dig! *Yes*! :-D

  SvarSlet
 2. Det har du nemlig!! ;-)
  TAK

  SvarSlet
 3. Jeg blev også voldsomt smittet af Godtes vaniljestænger. Jeg strøg direkte ind hos Vanillamart og bestilte... Nu sidder jeg ved min postkasse dag og nat og venter og venter og venter... :-D

  SvarSlet
 4. Ja det er skønt med vaniljesmitte ;-)
  Kunne du holde dig i skindet, eller endte du med at bestille et par kg.?
  Hi hi -jeg håber ikke, du kommer til at vente længe så!

  SvarSlet
 5. Hvor mange dage tok leveringen fra Vaniljimporten i Sverige?

  SvarSlet
 6. Takker for vanilje tips - for det er godt nok nogle kedelige tingester man kan købe i dagligvarehandlen

  /Erland

  SvarSlet
 7. 2-3 dage :-)

  SvarSlet
 8. Velbekomme Erland :-)
  Ja det er det nemlig og de få gode er pænt dyre!!

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog