AnisKage med CitronFromage

søndag den 11. september 2011

Kold BærCreme Bombarderet med KnasEn let søndagsdessert.. tykmælksbærcreme drysset med hakkede hasselnødder og mørk chokolade.

Nogle gange skal det bare gå stærkt og være nemt. Jeg fik en akut chokoladecraving og endte med at kreere denne lette (både kaloriemæssigt og i tilberedningstid) dessert. Den består af frosne blå- og brombær, øko-tykmælk, en skvis af Jørgens flydende blomsterhonning og fede vaniljekorn, der er blendet en tur med stavblender og toppet med hasselnødder og en billig, men hæderlig mørk 72% chokolade købt i Fakta (Queens Choice) - der er ikke økonomi til det dyre fix hver gang og så må man jo finde en nogenlunde acceptabel erstatning og Thoms Guldbarre er bare ikke en af dem ;-)
Konsistensen var ret tynd pga. tykmælken, så hvis man gerne vil have et mere is-lignende resultat, ville jeg bruge ymer i stedet, da det også har en mild smag og samtidig er tykt.

Rigtig mange gange har jeg efterhånden været ude for, at folk går rundt og tror, at jeg nærmest lever af kage og de får derfor tanker hen ad; "verden er ond og uretfærdig, for du er jo ikke overvægtig, selv om du vælter dig i kage!!"
Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at dementere en sådan tankegang.. jo jeg ville elske at leve af kage, chokolade, is og andre lækre sager, men jeg gør det ikke, for så svulmer jeg op lige som de fleste andre.. jeg er beklageligvis ikke født med sådan et lækkert hyperstofskifte :-( for djævlen da, det ville være skønt!!
Jeg må derfor nøjes med min ofte svigtende selvdiciplin (upålidelige sjuft) og min kærlighed til grøntsager og groft knækbrød... og så deler jeg ellers ud af mit bagværk til alle uskyldige, svage sjæle i min nærhed - muahahaha!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog