AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 1. november 2011

Vakre VandbakkelserJeg bagte en dejlig portion smukke vandbakkelser til kaffeslabberas forleden. Det var lidt med en flok forvirrede sommerfugle i maven, fordi mine små bakkelser forhen ikke har opført sig alt for pænt, men men men denne gang fulgte jeg Sif's opskrift og de blev perfekte!! Tak Sif for en stabil og medgørlig dej :-)

Hvis man vil lære at lave de lækre små tingester, vil jeg anbefale at følge Sif's grundige anvisninger. Når først man har luret fiduserne, er det ret så nemt at lave vandbakkelser i forskellige størrelser og faconer og jeg kan især opfordre de kageglade til at forkæle sig selv eller en man holder af med en vandbakkelseskagemand/kone..  ja det er godt!
Fiduserne er i øvrigt:
 1. At man måler alt af inden man går igang
 2. At man ikke lader vandet koge og fordampe fra gryden inden smørret er smeltet
 3. At man IKKE åbner ovndøren de første 20 min. af bagetiden
...ellers er der ikke det store hokus pokus ved dem.
Når de så er kølet af kan man fylde dem med lækre sager. I det her tilfælde valgte jeg en kogt kagecreme med smeltet chokolade i. Til sidst blev de let drysset med florsukker.

2 kommentarer:

 1. De er virkelig flotte! Nøj, nu får jeg lyst til vandbakkelser :-D

  SvarSlet
 2. :-D skønt!
  Hvad venter du på? Kom i sving med at bage en pladefuld!

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog