AnisKage med CitronFromage

lørdag den 19. november 2011

ChokoladeLørdag

I dag var Malou, Sif, Signe og jeg på hyggetur i Århus, hvor vi poppede os med lækker chokolade, lakrids og honningkage i Salling. Det gjorde vi ikke kun, fordi det i sig selv er skønt, nej vi havde nemlig helt uselvisk lovet at hjælpe med at spise chokolade hos Anne, der demonstrerede Valrhona ;-) Vi hjalp det bedste, vi har lært og det var super hyggeligt at møde Anne. At hun pralede med sin forestående tur til selveste Valrhonafabrikken, vælger jeg at fortrænge.. Hun var ellers så sød!
Ej Anne VAR vitterligt sød og imødekommende og jeg kunne snildt sælger en finger eller to for sådan en oplevelse! Hvor er hun sej -tænk at få løn for at spise chokolade ;-)

Da vi var færdige med at voldtage standene med smagsprøver, blev jeg nødt til at købe sød chokokadelakrids fra Aalborg Chokoladen med hjem... Hold da kegle hvor er de nice!! Der er snart ikke flere i bøtten... Jeg ved ikke, hvor de er forsvundet hen -mystisk!

Det har været en dejlig, men hård dag med megen traven rundt og en lang togtur med laaaangsomme DSB. Jeg brygger på vilde planer om leg med fyldte chokolader, eksperimenter med glucosesirup (fik en portion af flinke Lise) og et peberkagehus.. så der kommer nok nogle julede post inden for nærmeste fremtid ;-)

4 kommentarer:

 1. Signe Ulletved Vinther19. november 2011 kl. 19.34

  har tømt den ene bøtte - må hellere undlade at tage hul på den næste...

  SvarSlet
 2. Held og lykke!

  SvarSlet
 3. Den chokoladelakrids kender jeg ikke... men nøj jeg elsker kombinationen af lakrids og chokolade! Kan godt anbefale de islandske produkter, som Irma fører :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kendte den heller ikke, men den var fantastisk!!
  Det lyder også lækkert, men det er jo ikke ligefrem nemt at komme i Irma, når man bor i Jylland... det kan være, at vi skal lave en byttehandel en dag ;-)

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog