AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 1. november 2011

PortionsPakkede PæreLagkager
De to fikse transportable minilagkager er en videreudvikling af min lagkage i box. De var en overraskelse til min dejlige veninde og chokoladefælle, der for nylig fyldte år. Vi skulle mødes på favorit kaffebaren Altura, hvor man gerne må medbringe sin egen kage eller en sandwich, fordi de nøjes med at lave det, de er bedst til.. nemlig kaffe!

Hun blev heldigvis både overrasket og glad :-)

Selve kagen er min egen omskrivning af den klassiske mikroovnschokoladekage.. altså her uden kakao forstås. Jeg har mingeleret med mængderne og tilføjet fintrevet pære og friskstødt kardemomme. Det er lagt sammen med solbærflødeskum, som simpelthen består af flødeskum vendt med vanilje og solbærmarmelade. For at undgå, at låget klæber til det øverste lag flødeskum (det har ikke noget at gøre med, at jeg eeelsker chokolade) har jeg drysset hakket chokolade på toppen... mumsemums!

8 kommentarer:

 1. Det er altså super smart med lagkager i bøtter på den måde. Lækkert :-)

  SvarSlet
 2. Tak Malou :))) Jeg er jo selv ret så stolt af mit påhit, så det er dejligt, når andre kan se fidusen!

  SvarSlet
 3. Hey det er jo min fødselsdagskage :) Mums bare så god!

  SvarSlet
 4. Ja min snut, det er din :-D
  Taark!!

  SvarSlet
 5. Super ide! Det vil jeg huske...

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt, at du kan bruge idéen :-D

  SvarSlet
 7. Line Sletting Jensen2. november 2011 kl. 10.38

  du er altså temmelig snedig! :)

  SvarSlet
 8. He he :-D Tak... Glad for at der er andre end mig, der kan se det!

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog