AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 15. november 2011

Hyggelig Honning/LakridsKage

For et stykke tid siden var jeg på MADmesse og i den forbindelse, købte jeg et bette glas honning med lakrids. Honningen smagte bare ikke ret meget af lakrids, så jeg komponerede mig en smækker kage med honning og lakrids i stedet.
Den er pyntet med fine striber af citronglasur.

Jeg pakkede nogle stykker i en æske og tog dem med på besøg til sukkerglade Sif, der dog så lidt betænkelig ud, da jeg overrakte hende æsken... Måske skal man bare ikke bage til kagedronningen? Måske kunne hun alligevel godt lide den? Hun bød i hvert fald på en skøn æbletærte med honningremonce og jeg tog glad derfra med et skyhøjt blodsukker.. og så håber jeg, at hun ikke hadede min ydmyge kagegestus!

Jeg synes nu selv, at min kage var ret smækker. Lige når du bider, mødes du af den skarpe citron, som efterfølges af rund og sød honning og til sidst bryder lakridsen frem og hviler på tungen længe efter, at kagen er landet i maven... Nammenam!!

4 kommentarer:

 1. Det var en skidegod kage! - jeg har nok set betænkelig ud fordi det, så vidt jeg kan huske, aldrig nogensinde er sket før, at nogen har bagt kage til mig.

  SvarSlet
 2. Phhew!! Altså jeg fik jo vild noia, som du kan se... Men først EFTER jeg havde givet dig kagen. Jeg er bare sådan en, der gerne vil dele min kageglæde med alle -også dig ;-)
  Men du har jo ret. Der er heller næsten aldrig nogen, der bager til mig længere desværre!

  SvarSlet
 3. Kombinationen lyder i hvert fald god - og super at du godt turde bage til kagemesteren. Hun trænger også til at blive forkælet lidt ind imellem ;-)

  SvarSlet
 4. Tak.. Som sagt så havde jeg i min bageglade naivitet ikke tænkt så meget over, at det var mesteren herself ;-)
  Og ja selv mestre skal have lidt hjemmebagt i ny og næ :-)

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog