AnisKage med CitronFromage

torsdag den 24. november 2011

På Bordet Står En Muffin...
Den opmærksomme læser vil sikkert hurtigt kunne se, at følgende i uforskammet stor grad er inspireret af ingen ringere end Sif

På bordet står en muffin som hende Sif har bagt
Den er så fin og dufter godt
Jeg nikker og jeg spiser og jeg er så glad
For æblemuffins er den bedste mad
Inden i der er der jo kanel, ja kanel, ja kanel
Og Sif hun bruger økologisk mel
 den smager himmelsk i min mund

Jeg er færdig med mit arbejde for en dag, så min belønning er en af de æble/kanelmuffins jeg fik med fra Sif i går. Den sidder jeg så og gumler på, mens jeg skriver dette indlæg. Det er jo egentlig meget heldigt, for min egen entusiasme har været lidt ringe, hvad bagning angår her på det sidste. Jeg proppede mig med friskbagt kage og te. Det kan ikke have set særligt pænt ud, men Sif er en venlig kvinde, så hun kommenterede ikke på det.

Nu sidder jeg så her med en varm kat ved siden af mig og spekulerer over, hvad jeg skal bruge resten af min eftermiddag til, for at den skal helt sikkert ikke bruges på at rydde op! Kæresten er taget ned for at blive klippet, jeg er alene hjemme, og jeg må helt sikkert ikke drikke mere kaffe i dag … muffins er der heller ikke flere af – jeg tror bare, at jeg lægger planer for, at overtage verdens herredømmet : -D

6 kommentarer:

 1. Det er en af de godeste sange jeg længe har set! Har smidt kattehjertet i et lille brev som er på vej til dig. Altså skabelonen til julehjertet... ikke Gnaskepots.

  SvarSlet
 2. Aiiijh altså jeg er glad for, at du kan lide den!
  Hold kæft jeg bandede i den grad af mig selv i aftes, da jeg indså, at jeg IGEN havde glemt det... hvis det havde været Gnaskepots hjerte, havde jeg nok ringet til PET og sagt, at nu kunne de godt hente dig!!

  SvarSlet
 3. Hvis du overtager verden-herdømmet, lover du så mere kage til folket?

  SvarSlet
 4. Måske.. Hvis man er en loyal undersåt, der jævnligt omtaler mig i rosende vendinger ;-)

  SvarSlet
 5. Uhm de ser gode ud... synes generelt du laver skønne ting.
  jeg har nomineret dig til en blog award på www.hjemmebagt.blogspot.com håber du vil være med

  SvarSlet
 6. Tak skal du ha '... Hvor er det sødt af dig! Jeg er beæret over din anerkendelse :-)
  Jeg har læst indlægget på din blog. Ved man, hvem der arrangerer det her ståhej? Eller er det mere en slags kædebrev i blog-form?
  *ChokoladeStine

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog