AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 22. november 2011

Engangs-EvighedsNougat med Franske Fornemmelser

... Jeg gør det (vistnok) aldrig igen!
Altså forsøger at lave fransk nougat selv. Jeg ville lege med den glucosesirup, Lise havde sendt mig, og gav mig i kast med projektet. I forhold til arbejdsindsatsen og mængden af skåle og gryder, der nu står i køkkenet håbløst klistret ind i sukkerstads, var udbyttet for sparsomt og for dårligt -øv med øv på!
Det kiksede fatalt for mig og det, der skulle have været lækker blød nougat, blev i stedet til noget sejt, hårdt stads. Det skal lige siges, at smagen faktisk blev rigtig god.. mnn honning og ristede hasselnødder!! -hvis man vel at mærke har solide tænder uden plomber til at tygge dem med :-)
Smukt ser det ud og jeg har muligvis fundet noget slik, der kan holde december måned ud..  Weee!!

3 kommentarer:

 1. Øv for pokker - for de ser vildt gode ud:-)

  SvarSlet
 2. Ja fucking møjlort (må man sige det?) jamen det var det altså!
  Jeg bliver lige tosset hver gang noget mislykkes :-(

  SvarSlet
 3. jamen.....jeg sidder netop og ægrer mig over at den franske nougat jeg lige har lavet ikke er noget: "sejt og hårdt stads", men istedet er noget blødt klistret noget...ville ønske at vi kunne bytte resultat! MEn er enig med hensyn til mængden af klistrede gryder og skåle...

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog