AnisKage med CitronFromage

fredag den 30. marts 2012

Valnøddekage med Dulche DeMums og KaffeCremeJeg har ikke bagt de små lækkerbiskner, det har min skønne veninde Johanne, fordi jeg var så utroligt rar at invitere mig selv til at bo hos hende under chokoladefestivalen i Kjøwenhavn. Se dét er i sandhed en god veninde :-D

Johanne arbejder på Café Kafka på Frederiksberg, og hun er så sej til at bage, at hun har fået ansvaret for de kager, caféen serverer (neeej jeg er ikke misundelig). Så jeg kan kun anbefale alle, der har muligheden, at stikke hovedet forbi for at nyde Johannes kager, den lækre kaffe og kunsten på væggene :-) og hvis I derinde skulle møde en smuk tøs, der bevæger sig rundt med en dansers ynde, svinger med sit blonde hår og har det skønneste smil og en smittende latter, så vær søde ved hende og hils fra mig!

De små søde valnøddekager, hun serverede for mig, er forresten miniudgaver af en kage, man kan opleve på caféen -mums!

2 kommentarer:

  1. Hende har du opdraget godt - god stil med at servere lækre kager!

    SvarSlet
  2. He he :-D Jeg har vist også serveret en del kage for hende i tidens løb ;-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog