AnisKage med CitronFromage

søndag den 25. marts 2012

Glædelig Vaffeldag Med Chokolade PåNår man sådan mister en time af sin dag, må man kompensere med vafler... Jeg blev inspireret af Klidmoster og fulgte hendes opskrift på søde vafler. Der er dog tilføjet en anelse mere bagepulver, en masse frisk vanilje, men der er lidt mindre mælk i. Jeg har ikke noget almindeligt vaffeljern, så det er belgiske vafler, der ikke skal være helt så flydende i dejen.

De her er toppet med revet mørk chokolade, hjemmelavet jordbærsirup, lidt solbærmarmelade og et drys flormelis... Jeg skal lige hilse og sige, at jeg har verdens gladeste kæreste, der ikke havde forventet lune vafler i dag :-)

Aftensmaden var i øvrigt en varm rug/hvedevaffel med aubergine, majs og timian toppet med frisk spæd salat, revet gulerod, feta og oliven.. Vafler er nemlig også lækre i det salte køkken ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog