AnisKage med CitronFromage

torsdag den 1. marts 2012

Chokoladefestival 2012Jeg GLÆDER mig nok lige temmeligt voldsomt..!
Lørdag den 10. og søndag den 11. marts 2012 afholdes der Chokoladefestival i Tap1 på Carlsberg.. Her kan man komme og besøge alle udstillerne og få et par smagsprøver, og der er et langt program med demokøkken og foredrag, hvor man bl.a. kan overvære DM i chokolade. Nikolaos Strangas demonstrerer mousse i køkkenet, Dominic Beschle holder chokoladesmagning og der er meget andet godt. What's not to like? Nemlig ingenting, for det hele smager af chokolade :-D
Klik på ovenstående link for Chokoladefestival, og se det hele!

2 kommentarer:

  1. Hov! Jeg overvejer også at tage derind! Ville gerne mødes med dig :-)
    Skriv gerne på musers@hotmail.com

    SvarSlet
  2. Det var en god festival :-)
    Ærgerligt at vi missede hinanden ;-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog