AnisKage med CitronFromage

onsdag den 28. november 2012

Lækkerier Fra Konnerup & Co.


Her hos chokoladesansen er der taget lidt forskud på julen (det føler jeg lidt i hvert fald), idet jeg  modtog en kasse med ovenstående lækkerier fra Konnerup & Co i mandags. Egentlig kom pakken i sidste uge, netop mens jeg var på posthuset for at hente en anden pakke. Skæbnens evindelige dårlige humor! Så jeg kunne desværre først hente pakken mandag. Det er edder hugme svært at vente en hel weekend.. derfor har jeg også været ekstra effektiv med at smage på sagerne. Selvfølgelig udelukkende for at jeg kunne blogge om det, og ikke fordi jeg er et chokoladespisende monster, der i ren og skær grådighed snuser, nipper og gumler chokolade i mig hele mandag aften.

Jeg var ikke i tvivl, da de skrev og spurgte, om jeg ville blogge om chokolade fra Konnerup & CO. Som blogger får man alle mulige mere eller mindre relevante forespørgsler fra firmaer, der gerne vil have omtale på nettet. Ofte siger jeg nej, fordi produktet ikke har noget med bloggens emne at gøre eller, hvis jeg ikke bryder mig om produktet. Jeg mener, at man skal kunne stå inde for det, der kommer på bloggen. Hvis jeg til gengæld synes, at det er interessant og/eller relevant, så siger jeg ja. I det her tilfælde er der ramt plet, da jeg i mange år har været glad for Konnerups chokolade.Som det uselviske og venlige menneske jeg er, delte jeg nogle af godterne med min kæreste :-)Jeg tog Peppermint varianten ud af pakken og nåede at redde et billede, inden chokoladen fik tandmærker. Jeg er ret vild med, når pladechokolade er støbt pænt, og det er de her. Den har en fin glansfuld overflade, og knækket er også godt. Chokoladen har en fin duft, og smeltepunktet i munden er rigtigt. Hvis man godt kan lide chokolade med pebermyntefyld, synes jeg bestemt, man skal prøve denne. Det her er en anden kategori, idet det er solid chokolade uden fyld, men med pebermynteolie. Jeg har efterhånden smagt mange slags chokolade med pebermyntesmag, men denne er den bedste, da den har en lækker fyldig konsistens og smag, når den smelter i munden, og pebermyntesmagen er fint balanceret, så den ikke bliver for dominerende.
Normalt er jeg ikke super vild med hvid chokolade, men pladen med citronsmag kan jeg faktisk godt lide. Den minder mig om den hvide chokolademousse med citron, som jeg har brugt i lagkage et par gange. Frisk og syrlig, men også sød.


De fyldte chokolader er væk allerede. Smagen og konsistensen på både cremefyld og marcipan er skøn. Den eneste, som ikke var ret heldig, var den med marcipan og lakrids. Vi er begge vilde med lakrids, men denne var altså ikke ret god desværre.Marcipanhjerter - blød aromatisk marcipan i en sprød chokoladeskal.De her tapre chokopinde er de eneste overlevende fra pakken.. de afventer deres skæbne i en kop varm økologisk sødmælk.Der var også salte flødekarameller. De er bløde og klistrede med en mørk og kraftig karamelsmag.
Det var på alle måder en ualmindelig lækker pakke at spise sig igennem, og det var dejligt at smage nogle af de chokolader, jeg ikke havde prøvet før. Jeg er glad for at konstatere, at Konnerup & Co stadig leverer nogle rigtig gode produkter.

OBS: Dette er et sponsoreret indlæg.
_____________________________

Kalenderen siger heldigvis 1. december lige om lidt, så jeg kan tage hul på mine chokoladekalendere, som forhåbentlig når frem i rette tid.
Jeg kunne naturligvis ikke vælge, så jeg endte med to forskellige - hæ hæ :-) Valget faldt på A XOCO og Emils Chokolade, som jeg glæder mig meget til at prøve begge to. Tak for tips og råd!

2 kommentarer:

  1. Hvem der bare blev kontaktet af Konnerup...

    SvarSlet
  2. Ja det er ikke det værste, man kan komme ud for ;-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog