AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 6. november 2012

AnisChokoladeKage Med CitronFromage 0.2

Forleden skulle jeg tage afsked med min arbejdsplads gennem 2½ år, og det skulle naturligvis foregå med stil =  kage!
Jeg valgte at lave en kage, der præsenterer sig flot uden for mange dikkedarer med pynt, for jeg havde ualmindeligt travlt med at få afsluttet alle mine arbejdsopgaver og der var ikke ret meget overskud til at nusse med avanceret pynt.
Derfor bagte jeg min AnisChokoladeKage med CitronFromage i en lidt mildere udgave uden citronskal i fromagen og med lidt mindre citronsaft. Jeg lavede 1½ gang opskriften og bagte kagen i en stor justerbar bageform foret med bagepapir. Da kagen var helt kold, gjorde jeg formen ren og satte den ned over kagen igen, hvorpå jeg hældte fromagen over og kom kagen på køl.

Dagen efter skulle kagen bare drysses med kakao, duttes med flødeskum og have påsat nogle sukkerblomster, som jeg lavede for længe siden og gemte i en kagedåse.. nemt!

Det er nok en af mine yndlingskager, for den dejligt diskrete smag af anis giver en skøn dybde til chokoladesmagen og komplimenterer den friske, syrlige citronfromage godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog